Sunday, November 7, 2010

.........

bila sorg , mst fikiran kita melayang . bila dah melayang mst dah jauh . bila dah jauh susah nk amk blk . knp ? aku pn xtahu knp . haha .
aku suka zaman sekolah . zaman yg PALING BEST DLM HIDUP . zaman yg buat aku x kan lpe sampai aku mati . kecuali ingatan aku x hilang lah . hehehe . lagi2 zaman sekolah menengah . sekolah menengah lah yg buat aku dewasa . ( tp x dewasa pn ) haha . apalah aku ni . mcm2 kenangan masa skola . ada yg pahit . manis . sakit hati . aku rindu sgt . kan best kalau masa tu boleh kita patah balik . mcm2 bnd boleh kita betulkan , yg mne salah , yg mne x ptut kita buat . masa skola ada ramai kawan baik . aku rindu dengan dorg . msk tingkatan 5 . ada bnd yg berlaku , smpai membuatkan ktwwg ni pecah belah . yg akhir nye tinggal aku dgn aina . yg stay smpay sekarang . aku rindu dorg sgt2 , nk mcm dulu blk . tp nk buat mcm mne . masa dah berlalu . masa bukan sahabat kita . kalau masa tu sahabat kita , mst dapat patah blk . haha . rindu sgt . aku plak time skola mmg jahat gila . suka buli org . wlpn aku suka buli org , aku suka buat org ketawa . suka tengok kawan2 aku gembira . lagi2 kalau time mmber aku tgh nanges , sah2 aku kne ketuk . nk tahu sebab apa ? haaaaa . mne x nye . dorg tgh feeling2 . aku bleh buat derk je . then ttbe buat lawak smpai dorg bleh ketawa . hahah . yg best , tusyen sme2 . blaja kadang2 xsme . sebab nye aku ni pemalas skit . nsb lah dh msk kolej ni dah insaf skit . hahaha ;) .
pape pn mmg aku rindu masa dulu . masa dulu yg jadikan pengalaman . yg buat aku lebih hati2 . :))


dats all i tink

Monday, November 1, 2010

hari ini ,
apa yg aku nk post erk ? erm , let me tink 1st . lalala ~
mcm ni . aku sebenar nye dlm keadaan yg teramat bosan . haha .xtahu nk buat apa . kelas petang ni cancel . senang cita arini aku seharian kat bilik . then bosan2 aku pn bacalah blog mmb2 aku . haha . dgn gelagat masing-masing dlm blog dorg . aduyai . terus terlintas nk update blog . tapi masih mencari apakah tajuk nye .

aku bkn mcm org lain suka update blog . tp boleh lah nk bercerita . mls sebenarnya nk menaip ni . kang ada jee taiping error . huh . geram ,
nk disenangkan cerita . aku x tahu apa aku nk mencarut dlm blog ni . come on . please give me some ideas for this blog . PLEASEEE . hahahaha . erm , aku xtahu lah nk tulis apa . korg sume followers aku . tgu jew lah . ada baik punya story . dlm proses nk update . hahahaha . tguuu

dats all i tink

Wednesday, October 20, 2010

yeah . .

apa entry aku nk tulis kali ni eh ?mcm bnd aku nk taip kat entry ni , tap bila idea tu datang . aku terus blank ! arh hate it ! aku suka tgk entry mmb aku . best dok . gelak sorg2 aku dibuat kan . tp malang nye . entry aku je yg bosan . pity me . :( .

aku sedang dalam dilema kebosanan yang teramat sangat . assignment dah siap . semalam aku kol mama cakap nk blk kl . tp mama berkeras xkasi blk . sbb ari isnin ni aku xde kelas . then roomate aku semua blk uma masing . aku ni plak TERLALU brani lah katekan . aduiyai . susah jadi budak yg berani ni . hahahahahaha . sebab ikutkan aku nk blk ari jumaat pagi lepas kelas . tp MALANG nye aku ada game ntball ari sabtu ni . nk buat mcm mne . terpkse lah pegy game :( . tapi aku dah planning nk blk kl lepas game sabtu ni . aku blk sabtu mlm . hahhaa . yah akhir nye mama bagi . SAYANG MAMA N PAPA
dats all i tink

Tuesday, October 19, 2010

choices

"every life there are allegations of its own, so what should we make the choice. make the best choices for themselves "





dats all i tink ,

Wednesday, October 6, 2010

lyric

SEJAUH MUNGKIN
ungu



Lelah hati yang tak kau lihat andai saja
Dapat kau rasa kan letihnya jiwaku karna sifatmu

Indah cinta yang kau berikan kini tiada
Lagi kudapatkan teduhnya jiwa

Baiknya kupergi
Tinggalkan dirimu
Sejauh mungkin
Untuk melupakan
Ooo...

Indah cinta yang kau berikan kini tiada
Lagi kudapatkan teduhnya jiwa

Baiknya kupergi
Tinggalkan dirimu
Sejauh mungkin
Untuk melupakan
Dirimu yang slalu
Tak pedulikan ku
Yang mencintaimu
Yang menyayangimu

Bila saat nanti aku jauh
Kuharap kau mengerti
Kuharap kau sadari


dats all i tink

Monday, October 4, 2010

4 oct 2010

9pagi-11pagi : SADM
11pagi-1petang : OS
2ptg-4ptg : OS
4ptg-6ptg : PROGRAMMING
6ptg-7.15mlm : LATIHAN BOLA JARING
7.45-10mlm : TITAS

kenapa ?

aku bkn apa la wei . aku just nk jujur dgn kau . aku x nk main dgn hati dan perasaan lagi . aku x nk tipu diri aku lagi . mmg aku x boleh nk teruskan hubungan dgn kau . aku mtk maaf sgt2 ok . kalau ada jodoh x kemana . aku masih muda . aku nk belajar dulu . sekarang aku dah pk msk2 yg aku x nk BERCINTA dan BERKASIH LAGI . hati aku x terbuka lagi . aku bkn x nk cuba . aku dah byk kali cuba . dan sekarang aku xnk tipu lagi diri aku . aku sekarang just boleh anggap kau KAWAN . tp tu terpulang lah kat kau samaada nk terima aku sebagai kawan atau apa . jujur sekarang aku anggap kau kawan . tapi aku dapat rasa kan yg aku ni xsesuai untuk kau . aku mintak . aku sedar aku jahat . aku mmg bkn terbaik untuk kau . kau terlalu baik . tp aku x . aku mintak maaf .


dats all i tink

Sunday, October 3, 2010

.

KENAPA ?

KENAPA ?

Thursday, September 30, 2010

kawan

happy birthday to you ,
happy birthday to you ,
happy birthday to aina ,
happy birthday to you .

hei u ! noe what aku syg kau . aku nk kau happy , aku x suka tgk kau sedih . aku harap dengan genapnya kau 19 tahun ni , aku nk kau happy , mulakan hidup baru . buah aty akan dtg sendri tanpa dicari :) .
aku harap kau epy sentiasa happy . kau sahabat aku . kau family aku . kau teman aku .
lupakan kisah lama . teruskan hidup baru <3

HEART YOU ALOT AAINAA

dats all i tink ,

Friday, September 24, 2010

kau .

wei kau ,
aku nk ckp lah kat kau ,
kau lah sahabat baik aku . walaupn kau jauh nun di SEGAMAT . kau tetap sahabat baik aku dr dlu .
walaupn mcm2 jadi kat kau . kau tetap tabah . aku tabik kat kau . kadang2 aku suka sakat kat kau . kau tetap sabar dgn aku . haha . . kau carilah seorang lelaki yg lain . kau xpayah la nk pk kan lelaki yg dah buat kau menangis . pape pn aku tetap sokong kau wei .
HEART YOU ALOT LA NURUL AAINAA ASYIKEN

dats all i tink

melayang ,

ah . apa aku nk merapu kali ni ? kawan kuh . sory lah lme kot x update blog ni . actually aku ada je bnd nk tulis . tp bila dah bkak blog ni . TERASA malas plak nk update . xtahu la knp . hehehe .
ni nk cerita pasal seseorg lelaki yg BODOH sekali . kau dah buat aku dgn sahabat baik aku MARAH yg teramat kat kau . dia nk settle leklok dgn kau . kau plak yg CARI pasal dgn kita . sape suh kau ungkit blk cte lme ? kalau lah kau x hadir dlm hidup ktwg la kan . aku dgn 3 yg lain x kan jadi mcm ni lah SENGAL !



dats all i tink .

Wednesday, September 1, 2010

sakit badan ku ini

adui , apalah nk jadi ni , dah berapa hari dok angkut air dari bawah naik atas . penat uh . bukan sebaldi . TAPI berbaldi baldi ok . letih sgt2 . smpai dah nk patah dah pinggang aku ni . ni sume gara2 daripada pam utama pecah !!!!!! arghhh . seksa bangat !

Thursday, July 22, 2010

kau

yah . kau berhasil . sebab ?
kau lelaki yg PERTAMA buat aku menitis kan air mata .
TERIMA KASIH sgt sgt .
xde seorang lelaki kecuali papa aku yg buat aku menitiskan air mata .
kau berhasil .
ini bulan pertama dalam hubungan . tapi ini kau berikan .
mana kepercayaan kau terhadap aku ?
aku syg kau . aku percaya kau . tp kenapa ?
tolong la kau jgn sesekali buat aku mcm ni lagi . aku nk hubungan ni kekal lama .
PLEASE .



dats all i tink

Saturday, July 10, 2010

HAPPY BIRTHDAY TO YOU FIFIE .


happy birthday to you
happy birthday to you
happy birhtday to afifah ramli
happy birthday to you

yeah fie , akhir nye umur kau telah menjangkau 19 tahun dahulu , kemudian baru aku ;p
hehehehehehe .
pape pn aku wish kau semoga kau bahagia di smaping dengan org yg kau syanag ;p
moga2 birthday kau tahun niy berbeza dgn birthday yg sebelum nyew ;p
btw aku mtk maaf xdpt dtg join party kau kat perlis . jauh sgt ;p
insyaallah kalau tahun depan aku dtg ;p <3

dats all i tink

Wednesday, June 16, 2010

movie pada malam hari

td pergi GURNEY PLAZA dgn makngah aku , syara n dilla my cousin laa . hahaha .tgk cerita the karate kid . mmg superb la cite niy .


hahaha mmg best gler kowt . hahaha . lagipn aku ngn makngah je tgk . sbb syara dgn dilla da tgk ptg td . hahaha . last pas movie nk blk . hahaha ktwg sesat dlm plaza uh . xjumpa jalan keluar sbb dorg da tutup pintu n escalator tu . kalut kot time tu . haha . akhir nye jumpa jalan keluar .

KEMUDIAN ,
aku dgn dorg pergi makan malam kat kdai mamak mne nth . makan ayam tandoori . sedap ouh .



dats all i tink

Monday, June 14, 2010

Hijau Daun - (Suara Ku Berharap)



disini aku masih sendiri
merenung hari-hari sepi
aku tanpa mu
masih tanpamu

bila esok hari datang lagi
ku coba untuk hadapi semua ini
meski tanpamu
meski tanpamu

bila aku dapat bintang yang berpijar
mentari yang tenang bersamaku disini
ku dapat tertawa menangis merenung
di tempat ini aku bertahan

suara
dengarkanlah aku
apa khabarnya pujaan hatiku
aku disini menunggunya
masih berharap didalam hatinya

suara
dengarkanlah aku
apakah aku
selalu dihatinya
aku selalu menunggunya
masih berharap didalam hatinya
dan aku masih tetap disini
ku lewati semua yang terjadi
aku menunggu mu
aku menunggumu

suara dengarkanlah aku
apa khabarnya pujaan hatiku
aku . disini menunggunya masih berharap
didalam hatinya


lagu niy . layan . hahaha

dats all i tink

Wednesday, June 9, 2010

Lagenda Budak Setan

BILA CINTA



bila cinta kini
tak lagi bermakna
yang ku rasa kini
hanyalah nestapa
ditinggalkan cinta masa lalu

dulu kau tawarkan
manisnya janjimu
dan ku sambut itu
dengan segenap hatiku
hingga kau pergi
tinggalkan aku

hilangnya cintamu
menusuk hatiku
hinggaku memilih
cinta yang fana

perginya dirimu
merobek jantungku
hingga ku terjatuh
dalam harapan

hilangnya cintamu
menusuk hatiku
hingga ku memilih
cinta yang fana
perginya dirimu

Saturday, June 5, 2010

potpet

aku sayang mama
aku sayang papa
aku sayang adik
aku sayang diri aku
aku sayang org yg sayang aku

hahaha. aku sebernanye da kehilangan idea nk update blog niy . malah dengan sumber yg aku dapat niy . aku pn mengarut dlm blog saya . ade sape2 x suka ? xsuka boleh bla ! haha . sbb niy blog aku bukan blog kau . sukahati aku nk ngarut ape ;)

wei! taw x yg aku teringin nk makan lamb chop ;) sape nk bawak aku makan ?


sedap nyew ! nyum nyum

dats all i tink

Friday, June 4, 2010

apa kata hati

apa kata hati . perh cm tajuk dalam cerita kat tv la plak .

apa yg kita tahu dengan hati dan perasaan ?
apa yg kita faham dengan hati dan perasaan ?
apa jawapan kita tok hati dan perasaan ?
apa akan terjadi pada hati dan perasaan ?

persoalan aku .

bagaimana rasanya bila perasaan dan hati kita untuk sayangkan seseorang ?
bagaimana kita nak luahkan seperti dia luahkan kepada kita ?
bagaimana kita nk alaminya ?

hee aku suka .
aku gembira .
aku terpegun .
aku terpaku .

bagaimana reaksi kita bila kita suka pada seseorang ?
aku tergamam ;)
aku tersenyum ;)
hati berbungabunga ;)
setiap masa aku tersenyum ;)

adakah ini bagi jawapan mengenai perasaan dan hati ?
aku xpernah alaminya .
tapi aku teringin nk alaminya ;)
haha . aku tersenyum bila membaca dan mendengar luahan kata-kata yg keluar dan tertulis darinya .
adakah kau yg aku maksudkan ? mungkin ya ;)
<3 ;) harap ini berkekal lama ;)

dats all i tink

yah !

aku nk mencarut dan mengarut ! hahaha
kebosanan dalam jiwa . hahaha . gila aku niy malam malam buta ! ;)

wei mangkuk2 sekalian . ape yg korg taw pasal hati dan perasaan erk ? spe taw ? sape taw tu angkat la tangan . nk bertanya niy . hahaha

dats all i tink

020610 superb !

heehe . pada tarikh tu la buat pertama kali nye aku dengan mmb keluar setelah hmpir dua minggu aku cuti ;p mana x nye nk keluar si cekin tu keje la plak . nk buat mcm mne . nk x nk aku kne la tgu dy cuti . hahah . yah akhir nye dy dapat cuti . apa lagy ktwg punya plnng nk keluar pn terlaksana . aku pn bkn keluar berdua dengan si cekin tu . tp berempat . hahaha . makluk2 tu adlah anishaah dan mira si senget ;p . haha



yah ! muka aku mcm hantu ! hahahaha . kawan2 aku kerja kan muka aku smpai jadi mcm niy . perh x suka ok . hehehe ;p tp oke jugak skali skala ;) terima kasih buat cekin dan mira kerana memperlakukan muka kuh sehingga begini ya ;) hahaha ! aku dengan mereka2 yg seperti tenuk niy memulakan perjalanan ke ONE UTAMA . hehehehe .korg tgk la gmba niy . mulut dorg cm itik cari muntut ;) hahahaha . aku jew normal yah! hahahah ;p



PERTAMA sekali ktwg pergi makan di McD sebab aku dan mereka2 lapar . almaklumlaa xmakan pagi . hahahaha



KEDUA kami pergi tgk wayang . ah! cerita "A NIGHTMARE ON ELM STREET " ! PERH mg aku boleh kena heart attack oke kawan kwan ~! hahahaha tp aku have fun dengan korg ;)heheh. kerja jahat bermula apabila aku dengan dorg menjahanam kan satu patung niy . patung BEN 10 ! hahahha cian kau patung ;p







hahaha . tgk keadaan patung tu . patung itu tetap mantain macho . wahahahaha
tp banyak lagi gmba sebenarnya . tp malas la nk upload ;)



niy la alkisah nye kami berempat . hah !
dats all i tink ;)

Thursday, May 27, 2010

hujung minggu ini ^__^

esk jumaat aku balik penang ;)
lme nye xjalan2 kat sne doe
xsboo hahaha..blk sbb atok sedare aku nye anak kawen..so memandangkan ahli keluarga aku...blk penang penang utk memeriahkan suasana d sana ;p
blk kl hari ahad kowt..da planng daa nk wat ape kat penang jz wait utk blog aku nanti,,akan d update ;p


dats all i tink

perbincangan

yah!hahahhahaa...gud news babe
mama ku berkata hujung bulan niy g GENTING HIGHLANDS ;)
xsabooo nye...ofis papa aku wat family day kat sne...2days 1 nite kowt ...betapa excited nye aku ;)
hahahahaha



dats all i tink

perkara yg di lakukan di rumah

yah!hahahhahaa...cm bese aku kat uma sepri penjaga rumah ;p
tp best jugak dok uma sorg2 ;p
antara sepuluh perkara aku wat kat uma ialah ;

1)bangun tdooo ;p
2)lipat n jemur baju
3)makan
4)tgk tv
5)makan
6)tunggu mama n papa blk(mostly mama blk dlu dr papa) ;p
7)tlg mama kat dapur
8)amk adik kat skola
9)makan
10)tdoooooo

dats all i tink

Tuesday, May 18, 2010

erm

erm..adelah aku terbace blog dy...erm hmpa harapan?mungkin berkaitan ngn aku..ya..sory la klo org xlayan atau pape la erk..sbb nth laa.perasann yg awk rasa ngn saya rasa xsama barangkali..mungkin saya xready lg..maafkan saya ;(

dats all i tink

happy belated brfday..

woi pacek...epy belated bfday laa...




HAPPY BELATED BIRTHDAY AHMAD SHAZWAN B NOOR ASLAN

YG KE 17 TAHUN PADA 16 MEI YG LALU

walaupn ko slalu sakit kan aty aku..ko tetap adik yg senget...hahhahaa

btw gud luck 4 spm k...jgn hampakan mama n papa ;p

dats all i tink

BLANK!

aku xtaw la ape meraban jawab paper
ORGANISASI KOMPUTER DAN BAHASA HIMPUNAN tu!!!!!!!
arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
cm shelake je aku jawab..glew format len kowt...aku try la jawab soalan past year,,ade gak soalan true n flase dan pilihan jawapan ...niy haram xde! arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!


doa doa la aku xrepeat paper niy..sbb aku da stdy n wat lathan...

AMIN ;)

Tuesday, May 11, 2010

hah!

2 out 4 more ;)

yah!
paper yg tgl mmg killer subjek:

12/5~mathematics 11
17/5~statistik
18/5~organisasi komputer dan bahasa himpunan
22/5~programming 1

gambate!!

kne tag daaaa

ko sje buli aku doe ;pkuang asam nye fifie...wahhahaha

TEKNIK MUNCUNG MULUT?...HAH!
1.kenapa?
sebab len dr yg len kowt....ikot trademark mulut itik la kata kan ;p
2.situasi?
gambar! ;p
dok mengedik
sjew2 bila gila ;p
3.majoriti?
both ;p
4.kamu suka merajuk?
err....kurang laa...merajuk?ape ade ngn merajuk?hahahhha..kadang2 laa ;)
5.kenapa?
saje nk menggedik ;p
6.dengan siapa biasa kamu merajuk?
nth...hahahhaa
7.siapa kawan kamu yang suka muncungkan mulut?
cekin!stiap gmbar nye mst muncung....hahhahahahaha
8.situasi baru-bari ini kamu muncungkan mulut
dga fara bercerita..hahhahaha...ngn time wat tag niy
9.sebab?
xtaw nk buat ape...muncungkan aje ;p
10.pesanan orang yg suka muncung
kekalkan muncung korg....hahhahaha
11.boleh ajar cara2 muncungkan mulut?
cekin..kerana beliau sgt pakar dlm memuncungkan mulut ;p
cekin jgn mara nuh...
12.last nk tag sape?
zurina majid
naddy halim
kak eryn
cekin
baby

Sunday, May 9, 2010

award dari kauthar afifah ramli

perkara yg perlu dilakukan:

1.buat entry pasal award yg cntik ini

2.copy badge award ini

3.ucapkan THANK YOU dan letak kan link pemberi award yg cntik ini pada entry

4.senaraikan 15 bloggers sebagai penerima award ini



terima ksih kepada fifie sbb bg award niy
award beautiful bloggers?lawa ke babe?
hahahaha
btw thx ya ;p
mangsa2 yg terpilih la kan..
cekin,baby,kak eryn,naddy,zurina,nad

tag ^_^

1.adakah anda rasa anda hot?

~hot kew?sejuk jew..hahahhaa



2.update wallpaper pc/laptop anda guna sekarang?




3.cerita pasal gambar ini?

~hhahaha..nth..smart kowt

4.kali terakhir makan piza?

~bila erk?berbulan lepas kowt :)

5.lagu terakhir anda dengar?

~pelita ;)

6.apa yang anda buat selain selesaikan tag ini?

~tgk kamus...rjen erk..hahahha

7.selain nama sendiri..anda dipanggil dengan nama apa?

~shaz,liana,nana,yana..hahahha

8.tag lagi 5 org yg nk kne tag?

~cekin

~atikah(baby)

~kak eryn

~naddy

~zurina

9.sape org no1 dengan anda?

~cekin..teman sekolah ;)

10.katakan sesuatu kepd org no 5?

~senior yg msk air ;p

11.no3 ade hubungan dengan sape?

~baru pas break kowt...xtaw deyh

12.bagaimana dgn no 2?

~hahaha..otw kowt ;p

13.kata2 cinta pada org no 4?

~hahahha...tidakk....errr

14.berikan 5 fakta yg anda tahu mengenai org yg anda tag?

~teman yg gila

~jiran yg sengal ;p

~kakak yg byk cakap

~sentiasa gila

~peramah

Saturday, May 8, 2010

"jujo aku x 100% nk maaf kan ko"
tu la kata dr msg yg aku trime..aku taw..aku buat kesalahn yg besar kat korg.aq nk jadi cm dlu..wlpn ko xpnh nmpk aq..tp aku slalu nmpk ko..wlpn dr jauh..sbb aku malu..malu ngn dri aq..mlu ngn korg..eyh..aq xtaw nk buat cm mne..aq syg korg berdua..ye mmg aq jaat..aq ngaku..semua org akan melakukan kesilapan...kan?
aq epy n akan tersenyum bila tgk korg epy wlpn dr jauh..mgkin aq bkn kawan dan adik terbaik buat korg..aq da belajr dr kslpan..aq janji ngn dri aq yg aq xkan buat kesilapn yg mcm uh lagi..smpai buat kwn aq terseksa d sbb kan ego-an dri aq niy..shaz..shaz...aq paham kalo ko msh xdpt nk maaf kan aku 100%..aq admit yg aq slalu berangan nk baik mcm dlu ;)
tp...aq xtaw angan2 aq jadi kenyataan @ tidak..org kata klo kite berangan..bnd tu xkan jadi knyataan....aku xkan berangan..aq ttp akan tgk dorg bhagia wlpn aq xde ngn dorg..aq bangga sbb dpt knl korg yg baik aty..sggup tlg wlau susa..cme aq yg xlayak jadi kawan korg...sbb korg terlalu baik..
wlpn mgambil masa yg lama tok maaf kan aq..aq ttp akan sabar dan menunggu smpai kemaafan yg d keluarkan dr mulut korg ikhlas dan mampu buat aq gembira mcm dlu ;)

dats all i tink

Tuesday, April 27, 2010

DEMAM.....................

harini hari yg x best!sian aku...terpkse miss kelas sebab demam ouh ;(
tp xpe sbb ade mc ;p...pg tadi mg aku x larat nk g kelas.mne x nye sbb mte aku merah2 n berair,,smpay ade mmb aku igt aku nanges...bila mase la plak aku nanges niy..adui...skali ngn cadangan mmb aku suh g klinik...duit aku xde act..then aku kol mmb aku ckp klinik kesihatan kat mne..ade la hamba Allah niy gytaw senang2 gy la klinik kat ngn hotel sri malaysia..nme klinik uh KLINIK 1 MALAYSIA...aku ngn mmb pn terus kan perjalanan ke sne..pusing pny pusing aku xjmp pn klinik uhl.yg aku jumpa RESTOREN 1 MALAYSIA..aku kol blk mmb aku uh..then dy gelak..rpe nye bkn klinik...padahal restoren..ape daaa ;p hahhahahahhaa
last2 dy suh g klinik kat ngn ECM ..hehehhe nsb btol n klinik uh wujud ;)

to my fren yg slh bg info..pape pn thx ya ;) ape daaa

dats all i tink

Friday, April 16, 2010

B E L A J AR

hahahahhaa..hye kawankawan ;p



skrg adalah masa utk stdy..sbb final da nk dekat bulan mei niy..lagi2 subjek aku sem niy sgt susa...kebanyakkan sume subjek komputer...smpy tgk komputer pn da nk juling daa.hahahhaaotak ngn bahasa komputer..adui.....ada azam..nk score tok final niy..sbb nk kasi UP kan pointer ku ;)






dats all i tink

penat..letih...rindu

hari yg sgt3 memenatkan ouh..adui..dpt rehat tp skejap jew ;( pity me lor..hahhahahahaha...
ini la yg d namakan ngn kehiduapan seorang pelajar...adakah saya betul?hahhahahaa..
minggu ni minggu yg agak memenatkan..aku pn xtaw la knp aku pnt sgt minggu miy..stiap hari kelas aku pagi smpy ptg..then mlm plak aku sibuk sbb kne pergi kelas mlm la plak...tp nsb minggu niy jew aku sibuk waktu mlm....next week da back to normal..tp still ade kelas...tp bukan stiap hari la mcm mggu niy...agy pn final da nk dekat..kne la stdy ;)

aku pelik laaa..knp minggu niy mmb aku ramai blk?aku nk blk jugak!!!!:(
wuahahahaha mama nk blk...dlm perancangan mmg aku nk blk mggu niy..tp aku baru dpt taw yg aku ade test jumaat mlm(harini laa)....alaaa niy yg buat aku terbantut nk blk ;(

wei,noe wat.?i miss u guys..my friends over here..even satu kampus..aku nk jmp dy..;( tp............nth laaa..klo jmp tkt nk tego..aku pn pelik laa.eyh
cekin ko tgu aku blk ye....t kte hang out..kite pegy hee-haa(bak kata baby)hahhahaha ;p

dats all i tink

Thursday, April 15, 2010

^______^

xtaw la pae jadi ngn test aku smlm :(
sdeyh doe
pape pn aku da wat yg da best daa
hopefully aku xgagal dlm test ak....nk up kan carrymark aku doe
sape nk carrymark rendah?adakah saya btol?hahahhahaha ;p




dats all i tink

arghhhhhh!

mlm niy (15 apr 2010)aku ade test programing 1!!!!!!!
ouh tidak!subjek susa nk score..wei tlg laaaa..:(
nk nages wat programing niy wei
xpe2...aku da stdy skit..klo aku usaha mesti bley wat..adakah saya btol?hahahahaha!!shaz(aku) n dak2 yg amk test mlm niy...chaiyok2..mari kita beramai2 berusaha ;))

dats all i tink

macam ......

alahai...harini aku rasa mcm org gila korg taw
mls ade
penat ade
moody ade
alaaaa..
sbb ape eyh?
penin aku
mne x nye..asemen aku berlambak..nk kne anta mggu depan..perhh
skit xpe gak uh..niy byk ;(
td aku msk lab tok subjek organisasi..hahhahahaha
aku msk lmbt 15min tadi
dlm sejarah ouh...hahhahahhaa..stdent "cemerlang" niy!
msk2 jew pn lin suh amk kertas..(ala2 cabut undi la)padahal suh pilih soalan
sbb td kat lab ade kuiz lab mengejut ouh..perhhh
aku ngn cuak nye pn bkak la...aku plg xske wat bnd niy dlm lab..sbb susah!arghhh
pn lin xbg tny sape2..n pn lin pn nkmoo tlg..kne pk sndri...adui...nsb badn uh...nsb bley bkak buku..niy syg puan lbey....hahhahaha
akhir nye aku berjaya buat coding uh dlm bhsa himpunan....AKU BERJAYA!!!!yg hny mengambil masa 45min..perh..bpak la lme doe..nsb dy bg satu soalan..klo byk...xtaw la ape nk ckp..mne x nye aku sungguh2 buat...klo x buat carrymark kne potong 5 markAH..klo berjaya carrymark TAMBAH 10 MARKAH...sape xnk oi
dats all i tinkl

Wednesday, April 14, 2010

kenapalah kau hensem?

alahai
kali niy aku nk cte pasal hero malaya
senang cte hero aku la
hero tersayang! ;p
hahahahhahaa



shaheizy sam

korg tgk laa.betapa hensem nye dy...bila la agak2 nye en aku dpt jmp dy??menanti dgn penuh kesabarn(cewah ayt!);)

dats all i tink

..........

harini aku xde kelas..so bgon pn awal..tp terganggu sbb mmb kol ajk kua
aku ngn mamai pn bersiap la utk kua..harini aku naik mto jew..sbb pegy kua berdua
xtaw hala tuju..so 'dy' ajk tgk wayang...mula2 nk tgk clash of the titans..tp lmbat sgt sbb kol 2 lbey baru start..mls nk tgu lme2..then ade cte' semerah cinta stelletto 'huhuhuh...cte uh best!
sbb komedi romantik..sgt best!
harini pn hari rabu..so harga nye murah ;p

last2 terkantoi ngn mmb aku plak kat dlm panggung uh..adui....kntoi sudaa...;p

mari tgk cte uh ramai2..best! ;)

dats all i tink

Monday, April 12, 2010

nk balik

da sebulan rasa nye aku xblk kl
alahai...rindu nye ngn dorg sume nk kat kl
baru la aku dpt rasa kwn2 aku yg dok jauh uh bila xdpt blk slalu
sdeyh rasa diri niy korg taw!
mama,akk nk blk...rindu ngn sume2 ;(
semalam mama kol then dy ckp

mama:dok wat ape tu?
aku:xde buat ape...mcm biasa asemen ;) mama akk nk blk kl..rindu nk blk :(
mama:xpayah la...da dekat ngn final...so pas final jew la ye..(then mama gelak)...nnt bulan jun niy opis papa ade buat family day kat genting highlands..tgu jew la smpai pas final.

aq skunk niy pn nga menanti ngn penuh kesabaran! ;p
xsaba nk blk ouhhhh


dats all i tink

pagi yg memeningkan!

aduyai..penin penin!!
asemen promgraming byk ouh...maths....statistik!!arghhh...semua nk minggu niy
mne pale niy xberat :(
sian pada diri ku iniy..
nk blk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;(
huhuhuhuhuh


pagi niy lepak library buat programing ngn maths...
maths da siap..programing xtaw agy 1 soalan..sbb xpaham soalan uh
adui...tension2

hari sukan pn da berakhir..sekarang masa utk stdy!!yay! ;p
i like it ;p
hahahhaa
pagi2 lagi otak da msk air
hahahahhahaa
almaklumlaaa...pale berat ngn asemen ;p

presentation pn da lepas
skunk kne stdy...jap g kne msk lab tok wat program
perhhh
stiap slase laa hari g penin agy2 sbb kne wat program..adui
apa kan daya
nasib badan doe ;)

dats all i tink

Friday, March 26, 2010

penat

ape itu penat?
hahhaa
penat itu penat
kata lain bg penat?
penot!hahahahha

dats all i tink

ahh!

aku rindu kau
aku nk mcm dlu
knp jadi mcm niy?
aku xske doe
aku benci doe
kerana org lain
kita d babitkan skali
pegy mati la kaw!
tp aku kesah
knp eyh?
bolok niy
apa perlu aku buat?
ermm
bia aku pk dlu
dats all i tink

Saturday, March 20, 2010

pengalaman

waahhhh.....
glew best...cti gy jalan2 ngn family ;p
bese la skunk da jarang balik....sian aku..hhuhuhu ;(

semalam 1st time dalam sejarah aku blk kuantan dr alor star....siyes aku da dpt rase mcm mne kawan2 aku yg dok jauh nun di utara uh...bpak r skt doe pinggang aku...maw x besor muntut ;D hahahahahhahahhaa
perjalanan mengambil masa 12 jam lbey kowt..aku bertolak mlm tadi kol 9.30 mlm...smpai kol9.30 pgi...best2...kebas muntut aku..hahahhahaa

sdeyh aku xdpt gy wedding cuzen aku kat alor star...wedding uh hari ahad (hari ni)..nk wat cmne...xdpt tengok kemeriahan kenduri uh ;p..hahhahahaha..pape pn SELAMAT PENGANTI BARU YE kpd abg dak dan kak husna.... ;p

pape pn niy semua pengalamn hidup kita ;p

dats all i tink

Wednesday, March 17, 2010

17 mac 2010

hahhahaa...hari niy hari yg penat skit ouh ;(
ye r...tgh hari aku ngn cuzen aku pegy times square..tgk wyg...tgk cte NIANG RAPIK ;p
aku sudahh brani ou..hahahahhahahhahaa yah! ;p

pas uh..aku ngn cuzen gy COSMO WORLD...bapak r best..lme kowt xpegy...pegy berdua pn sonok juga ;p..ayu!!!!thx sbb gy sme2...sonok2...troz penin pale aku niy ;)
hehhee



dats all i tink

Saturday, March 13, 2010

jalan jalan

13 mac 2010

hari yg best tambah penat!
hahhahahaha yla mne x nye...smlm aku bawu jew smpai kl
tup2 hari niy da jalan gy ipoh perak....best ouh...penat ouh...panas ouh....
senang cter la kan triple 'P' ;p
hahhahaa
otak gila sudaaaa



dats all i tink

Wednesday, March 10, 2010

e.x.c.i.t.e.d

hhahahaa
yah!thix friday going back to kl...
ah!xsboo glew...xsboo nk jmp mama,papa,iwan,,syara..nenek..ah!sume kaum kerabat la! ;)
hahhahahahhahaa
xsboo juga nk jmp ainaa...my beloved frend....cekin noe wat i miss u so much..jgn lpe our
planning ya ;)

xsboo bangat niy..kpd anishaah jgn dikau cncel kan last min ;)
hahhha
mmgg daku belash mu ya...
ainaa lepas dpt dress ko..jgn lpe blnje kuh JOHNNY'S ;p
hahahhahahahahhahaa



dats all i tink

happy belated burfday

kepada nur saleha mohamed som...selamat hari jadi ke 20 tahun :)
yg sambut pada 6 mac ari uh

thx leha sbb ajk gy ovrnite tok smbut burfday laeha....sume2 ade!sonok bangat ;p
hahahhaa

thx leha sbb wat gimik kne kan shaz ngn aai
mg baik punya laaa..pape pdn mke aai sbb dy kne agy trok...korg xpe laa bawak bj spare...shaz bwk bj jew...sua xbawak...mg cm belacan daa..
hahhahhaa

bbq plg best..hahhahaa lme da xmkn bbq :)


dats all i tink

semalm

10 mac 2010

semalam hari yg bosan sbb ape..sbb semalam kelas abh kol 11..sume kelas cncel..last xtaw nk wat ape...
aku pn kua la tgk wayang ngn dak kelas ;p
hahahha best doe...nk taw cte ape?
ALICE THE WONDERLAND-3D
best bangat doe cte uh...skunk ttbe taksub ngn movie 3D xtaw la np ley taksub ;p
hahahhahahahah
nnt xlme lagy cte 3D yg baru 'HOW TOTRAIN THE DRAGON-3D- kowt..aku pn xsure tjuk nye....
tgk wayang tgk gak kan..tp pape stdy ngn assg jgn lpe deyh ;p
hahhahahhahahhaa



lme niy x update blog.mcm2 cte nk cte kan..tp bab nk kne ubah ayat la plg mls,...adui

Thursday, February 25, 2010

maulidur rasul

salam...sdeyh bangat niy xdpt blk ;( wuaaaaa
mama nk blk...huuuhhuhuhu
roomate aq sume da blk kg halaman masing2 ;) gembira tgk dorg...hahhhahaa
ainaaa sory aku xdpt blk sbb parnts aku xde kat uma..dorg blk kg sbb ade knduri ;)

ckp pasal kenduri...ah!
kepada makcik kuh yg berada di parit buntar..
selamat pengantin baru ;)
makcik kuh telah bernikah tadi kat masjid kat parit buntar uh...pada pkol 10 pagi
SELAMAT PENGANTI BARU...SELAMAT JUGA MENJALANI IBADAH SEBAGAI ISTERI ;P
haahhahahhaa

sory sgt xdpt blk kg ;(
mggu depan bersanding pn xdpt
so org juz dapat tgk korg bersanding kat ipoh. itu pn sebelah lelaki
maaf sgt2 ;)

hari niy..ape erk aktiviti yg nk di jalankan???
let me tink
hahhahahahhahaha
xdpt pk ;p

glew niy aku ))


dats all i tink ;)

Saturday, January 30, 2010

tekanan..luahan

nth la wei...aki xtaw la ape slh aku kat korg...smpai aku jadi cm niy..aku harap ko xkan slh kan aku kalo aku berubah sepenuhh nya ngn korg...mybe bila aku ngn korg aku bkn shaz yg korg kenal....
sumpah!aku xpenah rasa skyt hati smpay cm niy
aku syg korg....aku mmg xnk kehilangan korg...sbb korg org yg aku syg....tp kenapa kena jadi cm niy?aku mtk maaf kalo aku penah skt kan hati korg..tp aku xtaw ape slh yg aku buat kat korg....

aku xpnh marah n slh kan ko...ini mungkin slh faham antara kita bertiga...tp kenapa baru ko pn nk admit kat aku yg ko da lme nk ckp kat aku psl niy????kenapa x dari duluu?????KENAPA?????!!!
ko taw x yg aku tertekan memikirkan mslh niy..ko buat aku niy biskkuut...kalo ko lapaa ko cari aku...da knyg ko tgl n buang aku cm niy..

pape aku mtkk maaf skali lagi kat ko sbb aku luahkan sgala nye kat ko sbb aku da xtahan ngn sume niy...aku xkuat seperti yg ko sangka kan...maaf.....ko knl aku dulu dr dia..tp np ko lbih kan dia dr aku?????aku hnya kawan.....dia seseorg yg special....
mungkin kita xbley seakrab mcm dulu agy...aku doakan agr hubungan ko ngn dia bhagia...aku hanya kawan yg mampu doa utk kebahagian kwnkwn yg aku syg....

maaf kan aku kalo aku ade wat slh kat korg berdua...aku dah tawar hati ngn sikap korg berdua yg berubah sepenuh nya..

salam.......