Wednesday, June 16, 2010

movie pada malam hari

td pergi GURNEY PLAZA dgn makngah aku , syara n dilla my cousin laa . hahaha .tgk cerita the karate kid . mmg superb la cite niy .


hahaha mmg best gler kowt . hahaha . lagipn aku ngn makngah je tgk . sbb syara dgn dilla da tgk ptg td . hahaha . last pas movie nk blk . hahaha ktwg sesat dlm plaza uh . xjumpa jalan keluar sbb dorg da tutup pintu n escalator tu . kalut kot time tu . haha . akhir nye jumpa jalan keluar .

KEMUDIAN ,
aku dgn dorg pergi makan malam kat kdai mamak mne nth . makan ayam tandoori . sedap ouh .



dats all i tink

Monday, June 14, 2010

Hijau Daun - (Suara Ku Berharap)



disini aku masih sendiri
merenung hari-hari sepi
aku tanpa mu
masih tanpamu

bila esok hari datang lagi
ku coba untuk hadapi semua ini
meski tanpamu
meski tanpamu

bila aku dapat bintang yang berpijar
mentari yang tenang bersamaku disini
ku dapat tertawa menangis merenung
di tempat ini aku bertahan

suara
dengarkanlah aku
apa khabarnya pujaan hatiku
aku disini menunggunya
masih berharap didalam hatinya

suara
dengarkanlah aku
apakah aku
selalu dihatinya
aku selalu menunggunya
masih berharap didalam hatinya
dan aku masih tetap disini
ku lewati semua yang terjadi
aku menunggu mu
aku menunggumu

suara dengarkanlah aku
apa khabarnya pujaan hatiku
aku . disini menunggunya masih berharap
didalam hatinya


lagu niy . layan . hahaha

dats all i tink

Wednesday, June 9, 2010

Lagenda Budak Setan

BILA CINTA



bila cinta kini
tak lagi bermakna
yang ku rasa kini
hanyalah nestapa
ditinggalkan cinta masa lalu

dulu kau tawarkan
manisnya janjimu
dan ku sambut itu
dengan segenap hatiku
hingga kau pergi
tinggalkan aku

hilangnya cintamu
menusuk hatiku
hinggaku memilih
cinta yang fana

perginya dirimu
merobek jantungku
hingga ku terjatuh
dalam harapan

hilangnya cintamu
menusuk hatiku
hingga ku memilih
cinta yang fana
perginya dirimu

Saturday, June 5, 2010

potpet

aku sayang mama
aku sayang papa
aku sayang adik
aku sayang diri aku
aku sayang org yg sayang aku

hahaha. aku sebernanye da kehilangan idea nk update blog niy . malah dengan sumber yg aku dapat niy . aku pn mengarut dlm blog saya . ade sape2 x suka ? xsuka boleh bla ! haha . sbb niy blog aku bukan blog kau . sukahati aku nk ngarut ape ;)

wei! taw x yg aku teringin nk makan lamb chop ;) sape nk bawak aku makan ?


sedap nyew ! nyum nyum

dats all i tink

Friday, June 4, 2010

apa kata hati

apa kata hati . perh cm tajuk dalam cerita kat tv la plak .

apa yg kita tahu dengan hati dan perasaan ?
apa yg kita faham dengan hati dan perasaan ?
apa jawapan kita tok hati dan perasaan ?
apa akan terjadi pada hati dan perasaan ?

persoalan aku .

bagaimana rasanya bila perasaan dan hati kita untuk sayangkan seseorang ?
bagaimana kita nak luahkan seperti dia luahkan kepada kita ?
bagaimana kita nk alaminya ?

hee aku suka .
aku gembira .
aku terpegun .
aku terpaku .

bagaimana reaksi kita bila kita suka pada seseorang ?
aku tergamam ;)
aku tersenyum ;)
hati berbungabunga ;)
setiap masa aku tersenyum ;)

adakah ini bagi jawapan mengenai perasaan dan hati ?
aku xpernah alaminya .
tapi aku teringin nk alaminya ;)
haha . aku tersenyum bila membaca dan mendengar luahan kata-kata yg keluar dan tertulis darinya .
adakah kau yg aku maksudkan ? mungkin ya ;)
<3 ;) harap ini berkekal lama ;)

dats all i tink

yah !

aku nk mencarut dan mengarut ! hahaha
kebosanan dalam jiwa . hahaha . gila aku niy malam malam buta ! ;)

wei mangkuk2 sekalian . ape yg korg taw pasal hati dan perasaan erk ? spe taw ? sape taw tu angkat la tangan . nk bertanya niy . hahaha

dats all i tink

020610 superb !

heehe . pada tarikh tu la buat pertama kali nye aku dengan mmb keluar setelah hmpir dua minggu aku cuti ;p mana x nye nk keluar si cekin tu keje la plak . nk buat mcm mne . nk x nk aku kne la tgu dy cuti . hahah . yah akhir nye dy dapat cuti . apa lagy ktwg punya plnng nk keluar pn terlaksana . aku pn bkn keluar berdua dengan si cekin tu . tp berempat . hahaha . makluk2 tu adlah anishaah dan mira si senget ;p . haha



yah ! muka aku mcm hantu ! hahahaha . kawan2 aku kerja kan muka aku smpai jadi mcm niy . perh x suka ok . hehehe ;p tp oke jugak skali skala ;) terima kasih buat cekin dan mira kerana memperlakukan muka kuh sehingga begini ya ;) hahaha ! aku dengan mereka2 yg seperti tenuk niy memulakan perjalanan ke ONE UTAMA . hehehehe .korg tgk la gmba niy . mulut dorg cm itik cari muntut ;) hahahaha . aku jew normal yah! hahahah ;p



PERTAMA sekali ktwg pergi makan di McD sebab aku dan mereka2 lapar . almaklumlaa xmakan pagi . hahahaha



KEDUA kami pergi tgk wayang . ah! cerita "A NIGHTMARE ON ELM STREET " ! PERH mg aku boleh kena heart attack oke kawan kwan ~! hahahaha tp aku have fun dengan korg ;)heheh. kerja jahat bermula apabila aku dengan dorg menjahanam kan satu patung niy . patung BEN 10 ! hahahha cian kau patung ;p







hahaha . tgk keadaan patung tu . patung itu tetap mantain macho . wahahahaha
tp banyak lagi gmba sebenarnya . tp malas la nk upload ;)



niy la alkisah nye kami berempat . hah !
dats all i tink ;)