Thursday, July 22, 2010

kau

yah . kau berhasil . sebab ?
kau lelaki yg PERTAMA buat aku menitis kan air mata .
TERIMA KASIH sgt sgt .
xde seorang lelaki kecuali papa aku yg buat aku menitiskan air mata .
kau berhasil .
ini bulan pertama dalam hubungan . tapi ini kau berikan .
mana kepercayaan kau terhadap aku ?
aku syg kau . aku percaya kau . tp kenapa ?
tolong la kau jgn sesekali buat aku mcm ni lagi . aku nk hubungan ni kekal lama .
PLEASE .



dats all i tink

Saturday, July 10, 2010

HAPPY BIRTHDAY TO YOU FIFIE .


happy birthday to you
happy birthday to you
happy birhtday to afifah ramli
happy birthday to you

yeah fie , akhir nye umur kau telah menjangkau 19 tahun dahulu , kemudian baru aku ;p
hehehehehehe .
pape pn aku wish kau semoga kau bahagia di smaping dengan org yg kau syanag ;p
moga2 birthday kau tahun niy berbeza dgn birthday yg sebelum nyew ;p
btw aku mtk maaf xdpt dtg join party kau kat perlis . jauh sgt ;p
insyaallah kalau tahun depan aku dtg ;p <3

dats all i tink