Thursday, September 30, 2010

kawan

happy birthday to you ,
happy birthday to you ,
happy birthday to aina ,
happy birthday to you .

hei u ! noe what aku syg kau . aku nk kau happy , aku x suka tgk kau sedih . aku harap dengan genapnya kau 19 tahun ni , aku nk kau happy , mulakan hidup baru . buah aty akan dtg sendri tanpa dicari :) .
aku harap kau epy sentiasa happy . kau sahabat aku . kau family aku . kau teman aku .
lupakan kisah lama . teruskan hidup baru <3

HEART YOU ALOT AAINAA

dats all i tink ,

Friday, September 24, 2010

kau .

wei kau ,
aku nk ckp lah kat kau ,
kau lah sahabat baik aku . walaupn kau jauh nun di SEGAMAT . kau tetap sahabat baik aku dr dlu .
walaupn mcm2 jadi kat kau . kau tetap tabah . aku tabik kat kau . kadang2 aku suka sakat kat kau . kau tetap sabar dgn aku . haha . . kau carilah seorang lelaki yg lain . kau xpayah la nk pk kan lelaki yg dah buat kau menangis . pape pn aku tetap sokong kau wei .
HEART YOU ALOT LA NURUL AAINAA ASYIKEN

dats all i tink

melayang ,

ah . apa aku nk merapu kali ni ? kawan kuh . sory lah lme kot x update blog ni . actually aku ada je bnd nk tulis . tp bila dah bkak blog ni . TERASA malas plak nk update . xtahu la knp . hehehe .
ni nk cerita pasal seseorg lelaki yg BODOH sekali . kau dah buat aku dgn sahabat baik aku MARAH yg teramat kat kau . dia nk settle leklok dgn kau . kau plak yg CARI pasal dgn kita . sape suh kau ungkit blk cte lme ? kalau lah kau x hadir dlm hidup ktwg la kan . aku dgn 3 yg lain x kan jadi mcm ni lah SENGAL !



dats all i tink .

Wednesday, September 1, 2010

sakit badan ku ini

adui , apalah nk jadi ni , dah berapa hari dok angkut air dari bawah naik atas . penat uh . bukan sebaldi . TAPI berbaldi baldi ok . letih sgt2 . smpai dah nk patah dah pinggang aku ni . ni sume gara2 daripada pam utama pecah !!!!!! arghhh . seksa bangat !