Friday, September 24, 2010

melayang ,

ah . apa aku nk merapu kali ni ? kawan kuh . sory lah lme kot x update blog ni . actually aku ada je bnd nk tulis . tp bila dah bkak blog ni . TERASA malas plak nk update . xtahu la knp . hehehe .
ni nk cerita pasal seseorg lelaki yg BODOH sekali . kau dah buat aku dgn sahabat baik aku MARAH yg teramat kat kau . dia nk settle leklok dgn kau . kau plak yg CARI pasal dgn kita . sape suh kau ungkit blk cte lme ? kalau lah kau x hadir dlm hidup ktwg la kan . aku dgn 3 yg lain x kan jadi mcm ni lah SENGAL !



dats all i tink .

1 comment:

  1. dah la wei...ko xyah la nk salahkan dier sggt pun...ader jugak slh aku...so, juz lupe kan jewh..

    ReplyDelete