Wednesday, October 20, 2010

yeah . .

apa entry aku nk tulis kali ni eh ?mcm bnd aku nk taip kat entry ni , tap bila idea tu datang . aku terus blank ! arh hate it ! aku suka tgk entry mmb aku . best dok . gelak sorg2 aku dibuat kan . tp malang nye . entry aku je yg bosan . pity me . :( .

aku sedang dalam dilema kebosanan yang teramat sangat . assignment dah siap . semalam aku kol mama cakap nk blk kl . tp mama berkeras xkasi blk . sbb ari isnin ni aku xde kelas . then roomate aku semua blk uma masing . aku ni plak TERLALU brani lah katekan . aduiyai . susah jadi budak yg berani ni . hahahahahaha . sebab ikutkan aku nk blk ari jumaat pagi lepas kelas . tp MALANG nye aku ada game ntball ari sabtu ni . nk buat mcm mne . terpkse lah pegy game :( . tapi aku dah planning nk blk kl lepas game sabtu ni . aku blk sabtu mlm . hahhaa . yah akhir nye mama bagi . SAYANG MAMA N PAPA
dats all i tink

Tuesday, October 19, 2010

choices

"every life there are allegations of its own, so what should we make the choice. make the best choices for themselves "





dats all i tink ,

Wednesday, October 6, 2010

lyric

SEJAUH MUNGKIN
ungu



Lelah hati yang tak kau lihat andai saja
Dapat kau rasa kan letihnya jiwaku karna sifatmu

Indah cinta yang kau berikan kini tiada
Lagi kudapatkan teduhnya jiwa

Baiknya kupergi
Tinggalkan dirimu
Sejauh mungkin
Untuk melupakan
Ooo...

Indah cinta yang kau berikan kini tiada
Lagi kudapatkan teduhnya jiwa

Baiknya kupergi
Tinggalkan dirimu
Sejauh mungkin
Untuk melupakan
Dirimu yang slalu
Tak pedulikan ku
Yang mencintaimu
Yang menyayangimu

Bila saat nanti aku jauh
Kuharap kau mengerti
Kuharap kau sadari


dats all i tink

Monday, October 4, 2010

4 oct 2010

9pagi-11pagi : SADM
11pagi-1petang : OS
2ptg-4ptg : OS
4ptg-6ptg : PROGRAMMING
6ptg-7.15mlm : LATIHAN BOLA JARING
7.45-10mlm : TITAS

kenapa ?

aku bkn apa la wei . aku just nk jujur dgn kau . aku x nk main dgn hati dan perasaan lagi . aku x nk tipu diri aku lagi . mmg aku x boleh nk teruskan hubungan dgn kau . aku mtk maaf sgt2 ok . kalau ada jodoh x kemana . aku masih muda . aku nk belajar dulu . sekarang aku dah pk msk2 yg aku x nk BERCINTA dan BERKASIH LAGI . hati aku x terbuka lagi . aku bkn x nk cuba . aku dah byk kali cuba . dan sekarang aku xnk tipu lagi diri aku . aku sekarang just boleh anggap kau KAWAN . tp tu terpulang lah kat kau samaada nk terima aku sebagai kawan atau apa . jujur sekarang aku anggap kau kawan . tapi aku dapat rasa kan yg aku ni xsesuai untuk kau . aku mintak . aku sedar aku jahat . aku mmg bkn terbaik untuk kau . kau terlalu baik . tp aku x . aku mintak maaf .


dats all i tink

Sunday, October 3, 2010

.

KENAPA ?

KENAPA ?