Wednesday, October 20, 2010

yeah . .

apa entry aku nk tulis kali ni eh ?mcm bnd aku nk taip kat entry ni , tap bila idea tu datang . aku terus blank ! arh hate it ! aku suka tgk entry mmb aku . best dok . gelak sorg2 aku dibuat kan . tp malang nye . entry aku je yg bosan . pity me . :( .

aku sedang dalam dilema kebosanan yang teramat sangat . assignment dah siap . semalam aku kol mama cakap nk blk kl . tp mama berkeras xkasi blk . sbb ari isnin ni aku xde kelas . then roomate aku semua blk uma masing . aku ni plak TERLALU brani lah katekan . aduiyai . susah jadi budak yg berani ni . hahahahahaha . sebab ikutkan aku nk blk ari jumaat pagi lepas kelas . tp MALANG nye aku ada game ntball ari sabtu ni . nk buat mcm mne . terpkse lah pegy game :( . tapi aku dah planning nk blk kl lepas game sabtu ni . aku blk sabtu mlm . hahhaa . yah akhir nye mama bagi . SAYANG MAMA N PAPA
dats all i tink

No comments:

Post a Comment