Sunday, November 7, 2010

.........

bila sorg , mst fikiran kita melayang . bila dah melayang mst dah jauh . bila dah jauh susah nk amk blk . knp ? aku pn xtahu knp . haha .
aku suka zaman sekolah . zaman yg PALING BEST DLM HIDUP . zaman yg buat aku x kan lpe sampai aku mati . kecuali ingatan aku x hilang lah . hehehe . lagi2 zaman sekolah menengah . sekolah menengah lah yg buat aku dewasa . ( tp x dewasa pn ) haha . apalah aku ni . mcm2 kenangan masa skola . ada yg pahit . manis . sakit hati . aku rindu sgt . kan best kalau masa tu boleh kita patah balik . mcm2 bnd boleh kita betulkan , yg mne salah , yg mne x ptut kita buat . masa skola ada ramai kawan baik . aku rindu dengan dorg . msk tingkatan 5 . ada bnd yg berlaku , smpai membuatkan ktwwg ni pecah belah . yg akhir nye tinggal aku dgn aina . yg stay smpay sekarang . aku rindu dorg sgt2 , nk mcm dulu blk . tp nk buat mcm mne . masa dah berlalu . masa bukan sahabat kita . kalau masa tu sahabat kita , mst dapat patah blk . haha . rindu sgt . aku plak time skola mmg jahat gila . suka buli org . wlpn aku suka buli org , aku suka buat org ketawa . suka tengok kawan2 aku gembira . lagi2 kalau time mmber aku tgh nanges , sah2 aku kne ketuk . nk tahu sebab apa ? haaaaa . mne x nye . dorg tgh feeling2 . aku bleh buat derk je . then ttbe buat lawak smpai dorg bleh ketawa . hahah . yg best , tusyen sme2 . blaja kadang2 xsme . sebab nye aku ni pemalas skit . nsb lah dh msk kolej ni dah insaf skit . hahaha ;) .
pape pn mmg aku rindu masa dulu . masa dulu yg jadikan pengalaman . yg buat aku lebih hati2 . :))


dats all i tink

Monday, November 1, 2010

hari ini ,
apa yg aku nk post erk ? erm , let me tink 1st . lalala ~
mcm ni . aku sebenar nye dlm keadaan yg teramat bosan . haha .xtahu nk buat apa . kelas petang ni cancel . senang cita arini aku seharian kat bilik . then bosan2 aku pn bacalah blog mmb2 aku . haha . dgn gelagat masing-masing dlm blog dorg . aduyai . terus terlintas nk update blog . tapi masih mencari apakah tajuk nye .

aku bkn mcm org lain suka update blog . tp boleh lah nk bercerita . mls sebenarnya nk menaip ni . kang ada jee taiping error . huh . geram ,
nk disenangkan cerita . aku x tahu apa aku nk mencarut dlm blog ni . come on . please give me some ideas for this blog . PLEASEEE . hahahaha . erm , aku xtahu lah nk tulis apa . korg sume followers aku . tgu jew lah . ada baik punya story . dlm proses nk update . hahahaha . tguuu

dats all i tink