Sunday, February 13, 2011

untitled

sebab apa untitle ? sebab aku sendiri pn xtahu aku nk buat tajuk apa . hehe . aku sekarang tgh xtahu nk update post pasal apa . bising followers aku semua . setiap kali buka je post yg sme . btol x ? hehehe . sekarang aku dh melangkau ke sem 4 . biasalah apa yg kita belajar xde yg senang KECUALI kita usaha . kan ? btol x ?sekarang aku dah xnk main main . ada masa kta main main , ada masa kita kne serius . byk bnd aku kne buat , kne stdy . sebab aku kne sahut cabaran mama n papa aku . sebab sem lepas aku xdapat sahut cabaran dorg , ouh sgt KECEWA wei ;'( , mama papa , maaf kan anankmu yg byk main ni ;) eheh , sekali tgk . jadual aku sgt sgt PADAT ! huh bnci , xde mse nk rehat sgt . hari isnin dan selasa jadual saya sgt padat ye . isnin dan selasa aku akan blk pkukl 6 ! yeay , xde mase tdoo KECUALI malam . haha . suka suka ;p ,

Aku ada je bnd nk post taw actly nk post , tapi setiap kali aku on blog , mst aku troz blank ! xtahu nk post apa daa . hehe . aku ske naw bce post org lain , knon nye nnt pas bce ada la idea yg terlintas nk post , KONON lahhh . hahaha , mcm mcm btol aku ni lah .
sekarang mood aku ada nk merepek kat blog aku ni . nnt korg tgu lah lagi 5 6 bulan baru dapat post baru lagi dr aku . ahahhahahahahaha . ( gelak jahat ) ;p
best je bce blog dorg .

OUH KAWAN ! jgn lah korg buli aku bila ada pape kat blog . korg tag nme aku . ouh sgt malas buat . yg selalu tag kat aku sorg minah ni , nk tahu sape ? ni nme minah ni , seorg yg suka buli aku bila bab blog blog ni . ske tag nme aku KAUTHAR AFIFAH BT RAMLI . eyh nek , kau baik kan , jgn tag eyh , aku bace jew . hehehehe


ni jelah apa yg aku nk merepek .
salam semua ;p

Friday, February 11, 2011

subjek sem 4 ! ouh byk nye .

ouh kawan , sem ni agak byk jugak lah subjek yg aku bawak . ouh semua berat , xde yg ringan . mcm mne ni ? adui . pape pn aku tetap kuat , nk naik kan pointer aku ! ouh shaz , chaiyok chaiyok . ;)

data commmunication
data structure
data base
english 3
mathematics 4
hubungan etnik
etika professional

ouh aku harap semua nye berjalan dengan lancar yaw . hehehe