Friday, February 11, 2011

subjek sem 4 ! ouh byk nye .

ouh kawan , sem ni agak byk jugak lah subjek yg aku bawak . ouh semua berat , xde yg ringan . mcm mne ni ? adui . pape pn aku tetap kuat , nk naik kan pointer aku ! ouh shaz , chaiyok chaiyok . ;)

data commmunication
data structure
data base
english 3
mathematics 4
hubungan etnik
etika professional

ouh aku harap semua nye berjalan dengan lancar yaw . hehehe

4 comments:

  1. english 3
    hub.etnik
    etika pro

    sila skor. senang sgt esp, etika dgn hub.etnik.

    aku berjaya buat tanpa belajar dari lecturer. heee~

    ReplyDelete
  2. ceh ~ mmg lah senang . kne manage time untuk buat semua assignment nye skrg . sbb sem ni aku ada 4 assignment . ouh susah . btw . etika kau buat tajuk apa erk dlu ? english susah . mcm abg buat haritu . kne buat presentation . eyh semua kne buat presentation kan ? hehehe

    ReplyDelete
  3. oppss ! aku yang buat okeeee semua keje dia time tuu.. mmg aku akui english 3 agak ssh sikit bagi aku yang x belajr pasal apa korang blajar. tapi final, ko boleh skor klu ko dpt buat assignment.. aku x ingat laa tjuk apa. bersusun sangat assignment abg ko tu..

    ReplyDelete
  4. dulu abg . SEKARANG AKU ! tolong yeeeeee .

    ReplyDelete