Wednesday, March 30, 2011

yeah tahniah ye

ni nk cerita pasal kemenangan yg diraih oleh SOST baru baru ni , haha , bangga jap lah , xsia sia berMAIN dlm hujan , berSEPAK di tengah panas , menSUPPORT di tgh hari , menYORAK di waktu malam , kira xsia sia lah , hahah . nk nk bgtahu lah bari baru ni SOST meraih kemenangan keseluruhan dlm sukan KESASI yg dianjurkan oleh kolej ikip .
nk diceritakan aku MEMBABITKAN diri dlm sukan yg KESASI baru baru ni . yeah pape pn tahniah kpd team NETBALL SOST yg mnng di tempat kedua , xpe , kita kalah dgn staff je kot , DAN ! tahniah kpd team FUTSAL perempuan SOST mng di tempat PERTAMA yaw ! ;p , haha ,



ah , ni lah muka muka yg main netball , semua dh mcm main kat sawah padi , xpe xpe , pengalaman yg menyeronokan tu , bukan semua suka main kat tempat mcm tu <aku pn xsuka act> hahahah


ni pula yg main futsal hari sabtu hari tu , dlm jadual bgtaw start pkul 8.30 pagi , tup tup tgk pkul 11 lah baru start , tp xpe , xsia sia ktwg tgu , pape pn sempat lah jugak nk warming up

nk bergmabr pn bleyh lagi dok pot pet pot pet , tgk lah aai sorg je yg 'GILA CAMERA' haha


muka muka yg main futsal .

malam ahad pulak adalah majlis penutup sempena KESASI 2011 di dewan IKIP 5 yaw ;p
ktwang pegy sane naik moto . KONVOI lah kot







ni sorg laki terselit , HERO lelaki yg join , haha . thx nk jugak kau join ktwg ,

akhir nye SOST mng juara keseluruhan KESASI , SOST team BIRU ok ! ;p muka muka kemenangan ,









AKHIR sekali xlupa kpd PENYOKONG setia ni , xmain , tp MUKA dia yg hitam , haha .



thx yaw !
notakaki : best sukan wei ;p

No comments:

Post a Comment