Wednesday, June 29, 2011

untitled

SUKA TGK ORG YANG KITA SAYANGG ITU BAHAGIA , WALAUPUN HAKIKATNYA KITA HANYA MENUMPANG KEGEMBIRAAN DIORANG

:)

Sunday, June 19, 2011

.........

entry kali ni aku xtahu nk buat tajuk apa , sebab apa ? sebab aku pn xtahu nk cakap and nk tulis apa .

PERTAMA ,
cuti ni apa aktiviti aku ? haa . korg rase ? aku xmelepak saja cuti ni . aku just amk peluang cuti yg xberapa lama ni dengan kerja . kerja semua org nk buat . tapi antara nk dengan xnk . betul x ? lagipun cuti aku bukan bulan bulan mcm korg yg tunggu degree tu . cuti aku just 3 minggu . xsampai sebulan pn . kan ? sedih aku . k , aku amk peluang ni dengan kerja selama 2 minggu . lagi seminggu aku akan lepak kat uma sambil luangkan masa dengan family tercinta aku <3 . :) .

KEDUA ,
aku tengah risau ,

KETIGA ,
aku tengah risau , sangat risau .

KEEMPAT ,
aku sanagt risau dengan result FINAL !
ya ALLAH , kau yang maha berkuasa , yang maha adil . kau bantulah aku supaya result aku kali ni dapat yg lagi baik drpd sebelum ni . supaya aku dapt buktikan kepada family aku yg aku boleh tunjukkan yg terbaik untuk mereka , AMIN :)

Wednesday, June 8, 2011

semenjak ni , aku selalu pk yg bukan bukan . aku xtahu laa knp . aku try nk lupakan bnd yg aku pk kan ni . tp bila aku lupakan . secara automatik akan terselit balik dalam fikiran aku . aku dh xtahu nk buat mcm mne lagi daa .
" org cakap bila kita diam , segala masalah xkan selesai " . aku tahu tu . tapi aku xtahu nk cte kat sape . nk mulakan mcm mne . sebab aku sendiri xtahu apa punca aku jadi mcm ni . nk kata aku jatuh hati ? MMG XLAA kan . tp masalah ni mcm berkait . sebab tu aku xnk bercerita . SILENT IS BETTER , i think . erm .

..................................

ARGH !
APASAL AH AKU RASA SAKIT HATI TAHAP GABAN ?
ARGGGGGGGGGGGGHHHHH !