Thursday, July 28, 2011

heee , sweet 20 ?

bhaaa . mcm xcaye je , aku sekarang dah menjangkau umoo 20TAHUN . ouh tidak . sgt xpuas dgn umoo belasan . bak kata org , budak hingusan :) hehehehe
pape pn , umoo daaa 20 . pagai kne matang . tapi aku nk maintain dgn pagai aku boleh ? heeee :D


happy 20th shaz
28 july 2011

saya nk cupcakes . sape nk bagi :)
mengharapkan sesuatu yang paling xdapat dilupakan pada umoo 20 :) hahaha

shaz ! kau daa 20 . duaa kosong . tahu ? kne matang tahu . kne jadi lebih dewasa , berani . tahu ! :)


Sunday, July 17, 2011

untitled .

" kau lain , aku lain "

apakah yg dimaksdkan tu ? haha . walau kau xcakap tapi aku tahu maksud nyee tu . apa yg lain . sme2 sme . kau tahu tu ? aku xpaham , knp eh ? knp kau suka cakap statement mcm tu ? apakah ?
hahahahahahaha . kau tahu x , knp aku ckp mcm tu ? sebab aku xnk sebab aku , kau berpisah dengan si dia . niat aku baik , tapi aku penat laa . sebab aku selaluu kne beralah . knp eh ?bukan dgn kau je , dgn semua org pn sme . kadang2 aku cbe paham , tapi still smpai sekarang aku xdapat jawapan tu . kau nk tahu x , aku sedih sgt . sgt sedih dengan tindakan kau tu . aku paham knp kau buat mcm tu , tp knp tidak sekali kau paham apa yg aku nk ? betul aku cakap . aku dapat rasakan bulan 7 ni bukan bulan yg aku nantikan selama ni . bulan 7 ni adalah bulan yg sedih KOT dalam hidup aku . sebab , apa yg aku harapkan , kemungkinan besar xkan dapat . kalau tgi ego , xkan smpai kemana , aku kurangkan ego . aku jaga hati org . aku nk org senyum , ceria , gembira , dapat buat apa yg diorg nk . tapi aku , biarkan aja , sebab aku mungkin xlayak nk dapt semua tu :)
mungkin betul kata org , hati org lain lagi penting kita kne jaga dr hati kita sendri . aku suka statement tu . knp apa yg buat ni , hanya sementara ? huuu , aku pn xdpt nk pastikan . aku brani tulis kat blog ni sebab aku tahu kau xkan baca blog ni . kau xtahu pn url blog ni .

dats all i think

Saturday, July 9, 2011

Bruno Mars - The Lazy Song [Official Video]

korg nk tahu np aku letak lagu ni ? sebab lagu ni best . kan ?
lagipun lagu ni kne laa dgn mood aku sekarang , LAZY . aku sgt malas nk buat pape kerja sekarang , malas nk keluar , segalanya malas laa .
so bila dga lagu ni , kne dengan jiwa aku . mood aku . hahahahahaha

Thursday, July 7, 2011

alhamdulillah

alhamdulillah sebab aku daa dapat result , result yg gempak kot . 1st time ni . hahaha . bangga dgn diri , tanpa doa kedua ibu bapa , tanpa usaha , xkan berjaya . kan ? :)
akhirnya , dapat buktikan kat mama n papa yg aku boleh buat , aku daa buat mama nages ,tp bukan nages sbb sedih , TAPI nages sebab gembira . walaupn melepasi target yg diminta mama , tp aku bangga dengan diri aku , dengan subjek yg banyak , kredit yg banyak , itu bukan halangan untuk kta berjaya :)
btw , tahniah kpd mmbe semua , <3

" kalau kita xusaha , xbangkit dr kegagalan , kita xkan kemana "

Saturday, July 2, 2011

happy birthday

yeah , harini aku celebrate birthday mama dengan belanja tgk movie , mama beriya sangat nk tgk cte TRANSFORMERS dark of the moon tu sgt , so bawa laa pegy tgk , TP aku bukan pergi berdua , pergi dengan syara ( adik aku ) n ayu ( kwan adik aku ) . pergi berempat . agak lme jugak laa cte tu . almost 2 hours i think :)
btw , happy birthday mama :)

ROZITA RADZI
2nd July 2011
happy birthday mama ,
semoga mama sentiasa happy sentiasa ,
kami mendoakan mama ,