Sunday, July 17, 2011

untitled .

" kau lain , aku lain "

apakah yg dimaksdkan tu ? haha . walau kau xcakap tapi aku tahu maksud nyee tu . apa yg lain . sme2 sme . kau tahu tu ? aku xpaham , knp eh ? knp kau suka cakap statement mcm tu ? apakah ?
hahahahahahaha . kau tahu x , knp aku ckp mcm tu ? sebab aku xnk sebab aku , kau berpisah dengan si dia . niat aku baik , tapi aku penat laa . sebab aku selaluu kne beralah . knp eh ?bukan dgn kau je , dgn semua org pn sme . kadang2 aku cbe paham , tapi still smpai sekarang aku xdapat jawapan tu . kau nk tahu x , aku sedih sgt . sgt sedih dengan tindakan kau tu . aku paham knp kau buat mcm tu , tp knp tidak sekali kau paham apa yg aku nk ? betul aku cakap . aku dapat rasakan bulan 7 ni bukan bulan yg aku nantikan selama ni . bulan 7 ni adalah bulan yg sedih KOT dalam hidup aku . sebab , apa yg aku harapkan , kemungkinan besar xkan dapat . kalau tgi ego , xkan smpai kemana , aku kurangkan ego . aku jaga hati org . aku nk org senyum , ceria , gembira , dapat buat apa yg diorg nk . tapi aku , biarkan aja , sebab aku mungkin xlayak nk dapt semua tu :)
mungkin betul kata org , hati org lain lagi penting kita kne jaga dr hati kita sendri . aku suka statement tu . knp apa yg buat ni , hanya sementara ? huuu , aku pn xdpt nk pastikan . aku brani tulis kat blog ni sebab aku tahu kau xkan baca blog ni . kau xtahu pn url blog ni .

dats all i think

No comments:

Post a Comment