Monday, October 31, 2011

Buat Mu Ibu-Aeman


mama , rindu mama sgt :'(
papa , rindu papa sgt :'(
iwan , adik , rindu korg sgt :'(

sebatang

sebatang . tahu apa yg aku mksd kan ? haa , aku xkan ckp kat sape sape pn mengenai ni . hnya hati , perasaan , kasih aku je yg tahu apa aku mksdkan . senang cita aku sorg je tahu . :')

tunggul kayu , papan , tiang besi , kayu besbol ? nth laaa . aku xtahu nk ckp mcm mne dgn perkataan tu . hanya aku yg faham knp :') tahu knp aku kaitan kan bnd ni dgn tajuk ? yg pasti korg mst xtahu kan . xpee , bia aku jeee faham knp . xde pn kaitan dgn sape2 . yg dekat atau yg jauh . hanya sekadar kiasan untuk diri sendiri . yg telah makan diri sendiri . aku xpnh nk salah kan sape2 . sbb aku tahu , diri AKU yg bersalah . kerana aku yg mulakan semua ni . aku faham , mengerti . mmg salah aku .
huh ~ keluhan hati yg xde sape tahu .
aku ? erm , xtahu laa knp . aku just nk clear kan mind aku , mudah aku nk blaja , xpayah nk pk pape yg menyerabutkan kepala . tp nth laaa . aku xkuat mcm mne korg sume , nmpk aku kuat , tp pada hakikat nye kau lemah . SANGAT LEMAH ! :') .

aku nk sendirian sementara , aku nk hilang segala perkara yg bermain dalam kotak fikiran aku . yah , mmg aku selalu pesan kat org , peribadi tolak tepi , jgn campur aduk kan masalah dengan pelajarn , nnt tahu apa akibatnye kan ? :')


Thursday, October 27, 2011

hati , perasaan

1. susa kita nk org faham hati kita , kenapa erk ? tp org nk kita faham hati dorg . kenapa mst jadi mcm ni ? aku bukan terlalu jaga hati org , tapi aku malas nk bergaduh , kalau boleee aku xnk kita gdoo , putus atau apa .

2. aku rasa aku mgkin xpntg kot , ada yg lagi pntg dr kau kan ? aku rindu nk mcm dlu , gurau sme . tapi kau skrg daa ada kawan baru , mgkn aku xde trnsport , dia ada 4roda , aku ada 2kaki , kau ada 2roda. aku xsetaraf dgn kau . cz i hve NOthing , NOTHING! :) . aku sedih , knp jadi mcm ni , aku diam , aku pretending mcm xde pape . tp hakikat aku gmbira + sedih tgk kau dgn dia . yaa , aku kne sedar tu . tpi aku rasa , hari bahagia kau nnt , mgkin kau xkisah kan kalau aku xdtg , sebab dia MUNGKIN dtg utk kau :) mgkn jugak kau harapkan dia dtg dr aku . aku faham :) aku xpnh doa kan bnd buruk utk kawan kawan yg aku sayang . aku selalu doakan kawan kawan aku sayang bahagia wlpn tnpa aku :')

3. susa kalau ada kawan yg berlagak baik , tp pada zahir nyee kau lagi teruk . aku bukan nk mgata atau apa , tp aku geram sbb aku daa masak sgt dgn pagai kau . pape pn kau kawan aku , aku xkan doakan bnd buruk dkt kau :)

4. jeles ? knp mst jeles ? smpai remove aku dr FB kau , aku xtahu laa knp . apa salah aku , aku xbolee kawan dgn org lain selain dr kau ? kenapa ? kenapa aku xbolee ? kau daa ada bf , aku kawan kau , kawan kau je kot . knp kau mst jeles , mara mcm aku ni 'bf' kau ? aku faham kau , aku tahu kau mcm mne . tp why not , even once kau faham aku . wlpn sikit . aku penat , penat nk jg hati org , tp org skit pn xnk amk hati aku . :')

5. kau , yaa thx sbb bg hadiah . aku pkai sbb aku hargai , aku nk kau faham , n aku nk faham kau . tp knp bila kita daa mula baik , mst ada jee perkara atau bnd buat kita nk gadoo ? aku pnt laa , aku pnt sgt . sekarang aku bukan xnk text dgn kau . tp aku pk final , stiap kali kau text , aku tgh stdy , xgne aku nk tipuu kau . sbb kaloo aku tipu aku xkan dapat pape . xde faedah pn . aku xsecerdik kau , xsepintar kau . sbb tu aku marathon nk stdy . aku nk kejaa balik apa yg aku xdapat . kalau kau faham aku , aku mgkn faham kau . tp kadang2 aku xtahu apa aku nk buat , aku try nk balik mcm tu . tp tolong jgn pkse , slow slow ok :)